5. Spørgsmål til Mette

| 0 comments

Vi er nu ved at have fyldt 2012 holdet op, med en masse spændende webshops, som skal bruge 2 dage på ny viden, netværk, hårdt arbejde og hygge. Vi har valgt 2 deltagere som du kan møde på årets Shopcamp og stillet dem 5 spørgsmål. Den ene deltager for første gang, og den anden er med på Shopcamp for anden gang.

Her for du svarene fra Mette, som er med på Shopcamp for første gang. Mette driver til daglig webshoppen Ko og Ko, med økologi til børn.

1. Hvad var den primære årsag til at du tilmeldte dig Shopcamp?

Jeg tilmeldte mig fordi jeg har brug for nye inputs til min shop og kender en del andre der har været med og været rigtig godt tilfredse.

2. Hvorfor vælge Shopcamp? Kunne du ikke nøjes med at læse en række artikler og e-bøger?

Har før overvejet Shopcamp, men det har ikke passet ind i skemaet før – jeg får meget mere ud af at kunne arbejde med mine ting mens der bliver undervist end blot at læse om tingene – det siver bedre ind 😉

3. Hvad forventer du dig mest af?

Jeg forventer mig helt klart mest af at kunne gribe underviserne mellem undervisning og har en række ting jeg har brug for hjælp til. Netværk er altid vigtigt og givtigt, men lige nu har jeg en række konkrete ting der skal arbejdes med og som jeg forventer at få hjælp til.

4. På Shopcamp ligger vi stort vægt på det sociale/netværk. Kan du se noget synergi i netværket med andre webshops?

Bestemt – jeg dyrker i det hele taget meget at netværke – både online og med fysiske netværk. At møde andre ligestillede og få gode kontakter er supervigtigt når man til daglig sidder alene med det hele.

5. Er det nogle bestemte emner du er mest interesseret i, eller søger du en generel viden om online marketing?

Jeg skal have fundet nogle guldkorn om Adwords og blogs – men jeg er generelt interesseret i hele pakken. Har arbejdet temmelig meget med SEO, så det er måske det jeg kommer til at søge mindst i selvom jeg stadig har rigtig meget at lære 😉

Tusind tak til Mette for at ville svare på disse spørgsmål. Har du spørgsmål om Shopcamp, eller til Mette, så skriv en kommentar til os.

Vi har også fundet på 5 spørgsmål til en deltager som er med for anden gang. Dem kan du læse i næste uge.

Skriv et svar

Required fields are marked *.